2013. április 8., hétfő

Sally Hansen termékek- és körömápolási tippek


Én még nem próbáltam Sally Hansen termékeket, de most már bárki könnyedén beszerezheti őket a Tesco, Müller és Dm üzletekben. Igaz kicsit borsos az áruk, de eddig csak jó véleményt olvastam róluk! Amit igazán szívesen kipróbálnék első körben az Sally Hansen Double Duty erősítő alapozó és fedőlakk, de a Complete Salon Manicure körömlakokat is szívesen kipróbálnám! 
Bármire van szüksége körmeidnek, mindig van egy Sally Hansen megoldás, ami pontosan ezt nyújtja, végig a 3 lépéses programon.

FORMÁZÁS:
Körömformázás
Készíts elegánsan formázott körmöket a Sally Hansen széles formázóeszköz választéka segítségével, három lépésben: vág, formáz, políroz:


Sally Hansen Köröm- és körömágybőrvágó olló
Szépen és könnyedén vág, rozsdamentes acélból készült.
Használat: Áztassa meleg vízbe körmeit, hogy megpuhuljon a körömágybőr, majd tolja vissza  a körömágybőrt. Vágja le körmeit tetszés szerinti hosszúságra. Majd vágja le a felesleges körömágybőrt és a beszakadt bőrt.
VIGYÁZAT: A körömágybőr károsodásának elkerülése érdekében ne húzza vagy csavarja a beszakadt bőrt.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft



Sally Hansen Zafír körömreszelő
Formázás: Kezdje a közepes finomságú belső ívvel a köröm alakjának és hosszának beállításához. Reszelje egy irányba, megelőzve a köröm felületének megsértését, a körmök beszakadását. Befejezés: Hasznája a lágyabb külső ívet a tökéletesen sima körömvégekért.
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Körömreszelő
Ideális reszelő a nem túl kemény és a nem túl gyenge körmökhöz.
Válassza ki a kedvenc körömformáját és készítse el a Sally Hansen körömreszelő segítségével!
Jav. Fogy. Ár: 699 Ft

Sally Hansen Körömcsipesz
Használat: Áztassa meleg vízbe a körmeit, hogy a körmök puhábbá válljanak.  Emelje fel és fordítsa meg a körömcsipesz felső részét, helyezze körmét a pengék közé, majd nyomja össze a csipeszt, hogy levágja körmét. A köröm alatti szennyeződések eltávolításához használja a kifordítható tisztítóeszközt. A csipesz összegyűjti a levágott körmöket, a tároló kiürítéséhez egyszerűen húzza le a tárolót. Használja a Sally Hansen körömreszelőt a körömélek lesimításához.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Perfect Manicure Szet
Tartalma: 1 db fém körömreszelő, 1 db körömcsipesz, 1 db körömágybőr feltoló és vágó, 1 db három oldalú polírozó, 1 db hordozó kistáska
Használat: Kövesse ezt az öt lépést az ápolt körmökért.
1. Előkészítés: Áztassa meleg vízbe körmét, a körmök és a körömágybőr puhítása érdekében.
2. Körömvágás: Emelje fel és fordítsa meg a körömcsipesz felső részét, helyezze körmét a pengék közé, majd nyomja össze a csipeszt, hogy levágja körmét.
3. Formázás és simítás:Használja a fém körömreszelőt, mindig egy irányba mozgatva, dolgozzon a körmök oldalától a köröm közepe felé.
4. Körömágybőr-eltávolítás:Tolja fel a körömágybőrt az eszköz puha végével, majd távolítsa el a V alakú pengével, óvatosan végig húzva a pengét a körömágybőr szélén.
5. Polírozás: A köröm felületének simításához és fényesítéséhez használja a három oldalú polírozót.
Tipp: A körömágybőr puhításához és ápolásához használja a Sally Hansen
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft


Dana Caruso körömspecialista a körmök legalább heti egyszeri formázását javasolja: „a tökéletes alakú köröm titka, hogy a körömágy formáját imitálja. Először vágd le a körmöt a kívánt hosszúságúra, majd használj finom szemcséjű reszelőt, gyengéd, egy irányban, a szélektől közép felé irányuló mozdulatokkal, hogy megelőzd a köröm beszakadását. Ha durva reszelővel „fűrészeljük” le a felesleget, felrojtosodhat a köröm, így könnybben beszakadhat, valamint szétválhatnak a köröm rétegei, amitől az töredezni fog. Végül használj polírozót a körömlemez legöregebb rétegeinek eltávolítására, így sima, hibátlan körömfelületet hozol létre a körömlakk használatához”.


A Körömágy Ápolása

Dana Caruso tanácsa: “A körömágy ápolásának aranyszabálya, hogy csak azt távolítsuk el, ami beszkadt, berepedt, vagy elvált és soha sem azt, ami sértetlen és szépen rásimul a körömre.”




ÁPOLÁS:

 A körmök és a körömágy néha segítségre szorul, hogy teljes szépségét mutassa. A fejlett technológiájú Sally Hansen ápolótermékek széles skálája körmöd minden igényére választ ad, segítik a hosszú, erős körmök és egészséges körömágy kialakítását. Bármilyen köröm- vagy körömágy problémád van, a Sally Hansen már meg is oldotta.

Sally Hansen Instant körömágybőr eltávolító
Hogyan működik: Ez a forradalmian új formula pillanatok alatt segít eltávolítani a felesleges körömágybőrt és a bőrkeményedéseket. Aloe verát és kamillát tartalmaz, így hidratálja és nyugtatja a bőrt.
Az eredmény: Sima, puha körömágybőr
Használat: A körömágybőr eltávolításához nyomjon egy kevés zselét a körömágybőrre és a körömhegy alá. 15 másodperc múlva finoman tolja vissza a körömágybőrt. A felesleges zselét mossa le langyos, szappanos vízzel.
A bőrkeményedések eltávolításához 1 percig hagyjuk a bőrön. A felesleges zselét mossa le langyos, szappanos vízzel.
A használat ideje alatt ne nyúljon a szemébe. Hetente csak kétszer használja. Ne használja sérült vagy érzékeny bőrön!
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Sally Hansen Körömágybőreltávolító & Balzsam
Könnyedén távolítja el a felesleges és egyenetlen felületű körömágybőrt valamit a megkeményedett körömbőrt, miközben táplálja a körmöket és a körömágybőrt.
Kettő az egyben formulája fehértea és uborka kivonattal lágyan és gyorsan hámlasztja, felpuhítja a makacs és túlnőtt körömágybőrt, miközben hidratálja a bőrt.
Az eredmény: egészséges és ápolt körömágybőr, melyek akár 80%-kal simább.*
Használata: masszírozzon egy kis mennyiséget a körömágybőrbe. Használjon körömágybőr-feltolót, amennyiben szükséges, hogy még könnyebb legyen a letapadt körömágybőrt eltávolítani. Használja naponta a tökéletes eredményért.
A körömlakk felvitele előtt alaposan mosson kezet.
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Sally Hansen Köröm&körömágybőr ápoló olaj E-vitaminnal
Törékeny, barázdás körmei vannak? Száraz a körme és a körömágybőre? A körömápoló olaj használatával rugalmasabbá és simává válnak a körmök és a körömágy is.
Hogyan működik: Természetes esszenciális olaj komplex búzacsírával, sárgabarackmaggal és sáfrány olajjal. Az aloe és panthenol gyorsan felszívódik, hogy táplálja a körmöket és körömágybőrt.
Használat: Kenje be a körmöket és a körömágybőrt esténként. Masszírozza be a körömágy vérkeringésének fokozása és a körömnövekedés serkentése érdekében.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft


Sally Hansen MiracleCure körömerősítő és növesztő lakk
50%-al erősebb körmök, akár 3 nap után.
Ha Önnek töredező, gyenge, repedező és száraz körmei vannak és erősebb, simább, egészségesebb és rugalmasabb körmökre vágyik, akkor használja a MiracleCure körömápoló lakkot.
Hogyan működik: Az exkluzív mikro-ásványianyagokat tartalmazó, körömápoló formula kiegyenlíti a köröm barázdáít a körmök azonnali erősítése érdekében. Összezárja a körömlemezeket, így azonnal megállítja a körmök töredezését, beszakadását, réteges töredezését, hámlását. A természetes fehérjek és antioxidánsok erősítik a körmöket.
Használat: Óvatosan rázza fel. Vigye fel kétnaponta vastag rétegbent tiszta, száraz körmeira. Használhatja alapozó lakként is színes lakk alá
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Nailgrowth Miracle erősítő és növekedést serkentő, ápoló körömlakk
Hogyan működik: Az exkluzív szója formula segíti a körmök erősödését és növekedését. Keratint tartalmaz, így megvédi a körmöt a tördezéstől, repedezéstől.  A kollagén és multivitaminok elősegítik az egészséges körömnövekedést.
Az eredmény: Akár 30%-kal hosszabb, gyönyörű körmök akár 5 nap után.
Használat: Vigyen fel egy réteget megtisztított, lakk nélküli körmeire minden második nap. Használja önmagában vagy színes lakk alá
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Hard As Wraps erősítő lakk
Törékeny, gyenge, sérült és töredezett a körme? Az erősítő lakk használatával sima és erős körmei lehetnek.
Hogyan működik: Az új, szabadalmazott formulának köszönhetően pajzsot képe, ami azonal hosszan tartó és sima körömfelületet hoz létre egy lépésben.
Használat: Rázza fel gyengéden. Vigyen fel egy réteget tiszta, száraz, csupasz körmökre, majd hagyja megszáradni.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Hard As Nails Nylon+Retinol ápoló lakk
Erősíti a körmöket és kisimítja a barázdákat.
Hogyan működik: Egy extraerős körömerősítő kezelés nylon formulával, amely megelőzi a töredezést, beszakadást, réteges töredezést, hámlást, és megerősíti a puha, törékeny körmöket. A retinol és réz-peptid formula hidratálja a kiszáradt körmöket. Omega 3 és szója tartalma segít csökkenteni a barázdák megjelenését. Az eredmény: erős, egészségesnek látszó, fényes körmök.
Használat: Vigyen fel 2-3 réteget a körmökre, majd hagyja megszáradni.
Jav. Fogy. Ár: 1499 Ft
Sally Hansen Diamond Strength körömerősítő lakk
Hogyan működik: Valódi mikrogyémánt és titánium formulával, mely azonnal erősíti és összezárja a törékeny körömlemezeket és védőréteget képez.
Az eredmény: Láthatóan erősebb körmök, azonnal.
Használat: 1 rétegben vigye fel a körmökre.Hagyja megszáradni. Használja önmagában vagy alapozólakként.
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Sally Hansen Maximum Growth ápoló és
körömnövekedést segítő  lakk
Hogyan működik: A különleges selyemprotein formula a gyenge, puha, megviselt körmöknek erőt, védelmet és rugalmasságot ad, segíti a  körmök növekedését.
Az eredmény:  Láthatóan hosszabb körmök akár egy hét után.
Használat: Vigyen fel minden nap egy réteget a megtisztított, lakk nélküli körmökre. Használja önmagában vagy színes lakk alá.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Smooth&Strong alapozó lakk
Akár 90%-ak simábbnak látszó körmök, azonnal!
Hogyan működik: A biotinban és spirulina alában gazdag formula kisimítja és feltölti a körmön lévő barázdákat. Erősíti és kemányebbé teszi a gyenge körmöket a töredezés elkerülése érdekében.
Az eredmény: sima és gyönyörű körmök.
Használat: Vigyen fel egy réteget megtisztított körmére. Viselheti így, vagy színes körömlakk alatti alapozó lakként.
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft


Sally Hansen Double Duty erősítő alapozó és fedőlakk
Amennyiben tördezetett körmei vannak és manikűrje hamar elveszíti színét, tartósságát, a Double Duty alapozó és fedőlakk használatával tartós, fényes körmöket kaphat.
Hogyan működik: Mint alapozó lakk, a benne lévő hidratáló és ápoló B5 pro-vitamin sima körmöket és hosszantartó manikűrt eredményez. Mint fedőlakk, a benne lévő nylon védi a köröket.
 Használat: Óvatosan rázza fel. Vigye fel tiszta, száraz, csupasz körmeire alapozó lakként. Hagyja megszáradni. Vigyen fel egy-két réteg színes lakkot. Hagyja megszáradni. Majd befejezésnek használja fedőlakként.
Jav. Fogy. Ár: 999 Ft
Sally Hansen No Chip Akril fedőlakk lepattogzás ellen
Szuper védelem a lepattogzás ellen
Hogyan működik: Pattogzás elleni akril fedőlakk, mely egy szupererős védőpajzzsá szárad, ami tartóssá teszi a körömlakkot, és erősíti a körmöket.  Az eredmény: fényes, hosszantartó manikűr.
Használat: Vigyen fel egy réteget a megszáradt körömlakkra és a körömvég alá az extra védelemért. Vigyen fel újabb réteget, ha szükséges.
Jav. Fogy. Ár: 1499 Ft



Sally Hansen Mega shine lakk
Használat: Akár már 60 másodperc alatt megszárítja a manikűrjét  Összezárja a körömlakk rétegeket, erős védőpajzzsá alakítva azokat. A mikro-gyémántok tükörfényt és erősséget adnak a körmöknek.
Az eredmény:  Akár 10 napon át tartó manikűr.
Használat: Vigyen fel egy réteget a megszáradt körömlakkra. Szükség esetén ismételje meg.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Diamond Flash gyorsan száradó fedőlakk
Hogyan működik: A továbbfejlesztett gyémánt tartalmú formula láthatatlan védőréteget képez a köröm felületén, mely megóvja a színeket a lepattogzástól. A fedőlakk ragyogóan fényessé teszi a körmöket és hosszantartó védelmet nyújt minden manikűrnek, 60 másodperc alatt.
Az eredmény: Erősebb, fényes körmök és tartós hatás
Használat: 1 rétegben vigye fel a már megszáradt körömlakk fölé. Ismételje meg, amennyiben szükséges.
Jav. Fogy. Ár: 2499 Ft

Sally Hansen Kéz- és körömágybőrápoló krém
A krém az aktív hidratáló összetevőknek és ceramidoknak köszönhetően ápoló anyagokat juttat a bőrbe, így az hosszú időn át megőrzi hidratáltságát. Bőre kézmosás után is hidratált marad. Gyorsan beszívódik. Nem hagy zsíros érzetet.
Jav. Fogy. Ár: 1499 Ft

Sally Hansen Bőrradírozó lábpuhító krém
Habköves krém, mely gyengéden radírozza  a lábfej és a talp bőrét, eltávolítva a bőrkeményedéseket. Sima, puha bőrt eredményes. Levendula és teafaolaj-kivonattal, melyek ápolják és dezodorálják a lábfejet. .
Használat: Használat előtt alaposan rázza fel! Száraz vagy vizes bőrfelületre vigye fel, majd körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza át a lábfejet, majd öblítse le és törölje szárazra a bőrfelületet. A még hatásosabb eredmény érdekében használja a Sally Hansen Hidratáló lábkrémet is.
Csak külsőleges használatra!
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Sally Hansen Hidratáló lábkrém
A vitaminokkal dúsított krém azonnal kisimítja és lágyítja a bőrt.
Használat: Finoman masszírozza a lábfej és a talp bőrébe. A még hatásosabb eredmény érdekében használja a Sally Hansen Bőrradírozó lábpuhító krémet is.
Csak külsőleges használatra!
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Sally Hansen Hidratáló lábkrém
A vitaminokkal dúsított krém azonnal kisimítja és lágyítja a bőrt.
Használat: Finoman masszírozza a lábfej és a talp bőrébe. A még hatásosabb eredmény érdekében használja a Sally Hansen Bőrradírozó lábpuhító krémet is.
Csak külsőleges használatra!
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

SZÍNEZÉS:


Minden hangulathoz egy árnyalat - a Sally Hansen színei stílusba öltöztetik körmeidet. Sőt, a hosszantartó színezőlakkok segítenek megvédeni és erősíteni a körmöket. Lépj be a színek univerzumába, válaszd azt a lakk-skálát, amelyik legjobban illik körmeidhez.

Ha a tökéletes árnyalat kiválasztásáról van szó, Dana Caruso a következőket javasolja: “A világos bőrű nők elképesztően jól néznek ki a csodás vörös bogyós színekben, mert ezek az árnyalatok tartalmaznak egy pici pinket. Azoknak a nőknek, akiknek bőre közepes árnyalatú, a mély, gazdag burgundi árnyalatok illenek. Az olíva vagy bronzos árnyalatú bőrű nőknek a legjobban a picit aranyló tónusok állnak, melyek egyébként szinte minden árnyalatú bőrhöz illenek. Ha igazán feltűnőek akarnak lenni, választhatnak az igazi “tűzoltó színű” karmazsinok közül, de kerüljék el a kékes vöröseket. A sötét bőrű nők merészek lehetnek az erős vörös és bíbor színekkel, vagy bármelyik sötétebb árnyalattal. Ha a lábujjak felöltöztetéséről van szó mindenki bátran kísérletezhet – az élénk, vibráló sárga, zöld, fukszia vagy kék árnyalatok tökéletesek az emlékezetes pedikűrhöz”


Hard As Nails Xtreme Wear körömlakk
Hosszantartó szín, védelem és csillogás.
Szabadalmaztatott micro-shine komplex – fényvisszaverő hatás és „Xtreme” ragyogás.
Akár 7 napon át tartó színek.
Jav. Fogy. Ár: 1299 Ft

Complete Salon Manicure körömlakk
7 hatás egy üvegben a professzionális manikűrért
Alapozólakk, körömerősítő, segíti a körömnövekedét, gyönyörű szín, fedőlakk, töredezésálló, zselés lakk-hatás
Akár 10 napon át tart
Jav. Fogy. Ár: 2199 Ft

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK:

Sally Hansen Hidratáló körömlakklemosó
Száraz, töredező körmökre
Vitaminokkal dúsított formulájának köszönhetően gyorsan és kíméletesen távolítja el a körömlakkot. Az ápoló összetevők segítenek, hogy a körmök és a körömágybőr mindig egészségesnek tűnjön.
B5 pro-vitaminnal, E-vitaminnal és aloe vera-val, melyek hidratálják a száraz, töredező körmöket.
Jav. Fogy. Ár: 1299 Ft

Sally Hansen Körömerősítő körömlakklemosó
Gyenge,elvékonyodot körmökre
Vitaminokkal dúsított formulájának köszönhetően gyorsan és kíméletesen távolítja el a körömlakkot. Az ápoló összetevők segítenek, hogy a körmök és a körömágybőr mindig egészségesnek tűnjön.
B5 pro-vitaminnal, E-vitaminnal és hidrolizált búza proteinnel, melyek erősítik a vékony és gyenge körmöket.
Jav. Fogy. Ár: 1299 Ft

Sally Hansen Szempillagöndörítő és utántöltő
Használat: Helyezze a göndörítőt minél közelebb a felső szemhéjakhoz. Lassan zárja össze a döndörítőt és tartsa szorosan ebben a helyzetben 10-20 másodpercig. A még göndörebb pillákért ismételje meg a műveletet.
Jav. Fogy. Ár: 1999 Ft

Sally Hansen Airbrush Legs vízálló folyékony harisnya spray
Hosszantartó láb-alapozó spray, könnyű, vízálló formulával az egyenletes fedésért. Palmaria kivonat tartalma segíti a szeplők, erek és egyéb bőrhibák egységes fedését és fokozza a mikrokeringést az egészségesebb, feszesebb lábakért. A bőr selymesen puha és friss, egész nap.
Használat: Jól rázza fel! Tartsa a sprayt a bőrétől körülbelül 15 cm-re.Fújja közvetlenül a tenyerébe, majd egyenletesen vigye fel a lábára. Várjon egy percet, mielőtt felöltözne. Használat után mosson kezet. Könnyedén lemosható szappannal és vízzel.
Közepes és világos árnyalatban
Jav. Fogy. Ár: 3499 Ft


A Sally Hansen, mint a körömápolás kétségbevonhatatlan vezetője, a vásárlók választása ápolás és színes lakkok esetében is. Fedezd fel, miért bíznak az amerikai nők milliói a Sally Hansen márkában!  Szépség, ami működik. 





Ti próbáltátok már ezeket a termékeket? Mi a véleményetek? Mit próbálnátok ki szívesen?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése