2011. november 15., kedd

Rimmel újdonságok!


A Rimmel London bemutatja az új Extra Super Lash WOW szempillaspirált

Néha klasszikus szempillákat akarsz… máskor viszont egy hatalmas wowra érdemes pillákra vágysz. Most itt egy egyszerű megoldás: az új Extra Super Lash WOW, a Rimmel első nagy keféjű szempillaspirálja, melynek segítségével egyszerűen változtathatod szempilláidat átlagosról drámaira. Hihetetlenül dús és lenyűgözően telt pillák, amelyekkel azonnal készen állsz egy bulis estére!

A bámulatos szempillák az exkluzív WOW kefének köszönhetők, mely a természetesnél akár 12x dúsabbá varázsolja a pillákat. Kialakításának köszönhetően könnyedén, hiba nélkül felvihető, kiválóan szétválasztja a szempillákat csomók nélkül, és igazán WOW dúsító hatásról gondoskodik.. A legjobb hír? A nagy kefe nem jelent magas árat. Legyenek pazarul drámai szempilláid hihetetlenül megfizethető áron. Ez az igazi WOW hatás!

Javasolt fogyasztói ár: 1269 Ft


GLAM’EYES HD SZEMHÉJPÚDER

Készülj fel a HD minőségű közeli felvételekre! A Glam’Eyes HD szemhéjpúder a divatot megelőzve emeli szemeid a 21. század nagyfelbontásába. Legyen nappal vagy éjszaka, erős fény vagy félhomály, a szemhéjpúdered gyönyörűen merésznek, vibrálónak és ragyogónak tűnik, mindig kiemelve a természetes szemszíned. Mindez az innovatív formulának és a Velvet-HD technológiának köszönhető: fényvisszaverő pigmentek gyűjtik össze a minden irányból beérkező fényt, majd pontosan azt a színt verik vissza, mely megfelel az adott fényviszonyoknak. Ezt hívjuk mi nagyszerűnek! És ami a legjobb hír: a nem csomósodó színek akár 10 órán át is kitartanak, így nem igényelnek igazítást.
A Rimmel első krémes-púderes állagú szemhéjpúdere, melynek bársonyos textúrája könnyű felvitelt és a színek játékának végtelen sorát garantálja, legalább 10 órán át tartó tökéletes hatással.

Get the London look…in HD!



 
Színskála:                                   001 Black Cab
                                               002 English Oak
                                               003 Royal Blue
                                               006 Purple Reign
                                                     
Javasolt fogyasztói ár:    1999 Ft

 
AZ ALAPOZÓ, AMELY LÉPÉST TART VELED!
A Rimmel London bemutatja a 
Lasting Finish 25 Hour alapozót

Az 5 árnyalatban kapható Lasting Finish 25 Hour alapozó természetes, hibátlan fedést biztosít, akár 25 órán keresztül megtartva színét, és kontrollálva a bőr kifényesedését – egész napon, éjszakán és még egy kis ráadáson át is tartós sminket garantál. Varázslatosan könnyű érzést nyújt, így ezt az alapozót álom felvinni és viselni is.

Ahhoz, hogy a sminked 25 órán át tökéletesen rendben legyen, a Lasting Finish 25 Hour különlegesen hatékony formulát tartalmaz, amely két fő aktív komponensből áll:
  • revitalizáló ásványi összetevők, melyek a fáradt bőrt energiával töltik fel,
  • hidratáló Aqua Primer, így a bőr frissen hidratált marad egész nap, búcsút intve bármilyen zavaró, száraz, húzódó, vagy kényelmetlen érzésnek.
Javasolt fogyasztói ár: 1799.-Ft


MEGÉRKEZETT AZ ÚJ, KATE MOSS NEVÉVEL FÉMJELZETT LASTING FINISH AJAKRÚZS
A Lasting Finish Kate rúzskollekció megalkotásában Kate szorosan együttműködött a Rimmellel, hogy egy olyan elegáns, matt fekete csomagolást hozzanak létre, ami tökéletesen képviseli a szupermodell elbűvölő rock’n’roll stílusát. A kollekció rúzsainak ikonikus csomagolását igazán Kate aláírása teszi személyessé, melynek szemkápráztató és feltűnő vörös színe merész eleganciát ad!

A kollekció megalkotásánál a világhírű modellnek teljesen egyértelmű elképzelése volt. Rimmellel való együttműködése során minden kifutón, stúdióban és vörös szőnyegen szerzett tapasztalatát felhasználva, megalkotott 6 lenyűgöző árnyalatot, kifejezetten a Lasting Finish Kate rúzskollekció számára. Négy közülük különösen jelképezi Kate saját stílusát:
  • Az első árnyalat a kihagyhatatlan vörös, a tökéletes árnyalat egy bulizós estére.
  • A második árnyalat a kedvenc rózsaszíne, ami tökéletes arra, hogy a nappali eleganciából továbblépjen egy csajos estére.
  • Az alap nude árnyalat határozottan a harmadik számú, mint ahogy az elegáns kis fekete ruhához hasonló negyedik árnyalata is bármilyen alkalomhoz tökéletes. (Ez lehet, hogy nem kellene bele, ha igen, akkor szerintem egy kicsit át kellene alakítani.)

Nemsokára kapható lesz a Rimmel 2011-es őszi/téli kollekciója, benne a mesés Kate Moss Lasting Finish ajakrúzzsal. Tűnj ki! Meríts inspirációt! Nyűgözd le őket!
Javasolt fogyasztói ár: 1289 Ft
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése